vrijdag 10 november 2017

De uitdagingen november; prachtige prijzen en freebies

De template uitdaging

Een template kan je een mooi houvast geven om een layout te beginnen. Ze zijn vaak flexibeler dan je denkt. Draai er maar eens 1 op z'n kant, of zelfs helemaal op zijn kop, dan ziet het er al weer helemaal anders uit. Je mag voor deze uitdaging ook elementen weglaten van de template. Wil je bv maar 2 frames ipv 3 gebruiken, dan laat je er gewoon eentje weg! Alles mag!

Hiervoor krijgen jullie deze maand een mooie template, ter ere van het 10-jarig bestaan van Digiscrap, gemaakt door Centani Design!De downloadlink voor deze mooie template vind je HIER
En vind je het nu best lastig om met een template te werken of heb je het misschien nog nooit gedaan, dan vind je HIER een geweldige nieuwe tutorial met uitleg, in onze vernieuwde " Digiscrap Workshops" -sectie van het forum!

Je mag voor deze uitdaging gebruik maken van al je digitale scrapkits (digiscrap of niet) en daarnaast maak je deze maand ook nog kans op FANTASTISCHE PRIJZEN!

De drie meest bijzondere layouts van november (ongeacht aan welke digi-uitdaging je hebt meegedaan) winnen een prachtige hoofdprijs:  


1e prijs: Een kortingsvoucher van Fotogoed ter waarde van € 20,- en een cadeaubon voor de Digiscrapwinkel van €7, 50
2e prijs: Een kortingsvoucher van Fotogoed ter waarde van € 12, 50 en een cadeaubon voor de Digiscrapwinkel van € 5,-
3e prijs: Een kortingsvoucher van Fotogoed ter waarde van € 7,50 en een cadeaubon voor de Digiscrapwinkel van € 2,50DUS DOE JE MEE?

Oja, vergeet niet om je in te schrijven voor onze prachtige vernieuwde Nieuwsbrief!
Je ontvangt dan alle nieuwtjes, nieuwe releases, leuke feitjes, nieuwe tutorials en nog veel meer elke week in je inbox!

Als je je nu inschrijft krijg je de prachtige collab " Snuggle Up"  helemaal gratis!Ik zie je snel, op digiscrap.nl!

Groetjes, Sonja


Geen opmerkingen:

Een reactie posten