woensdag 2 mei 2018

Een nieuwe uitdaging op verzoek

Koningsdag met Anita


We hebben Anita (van Centani Designs)gevraagd om in een layout te laten zien wat Koningsdag voor haar inhoudt. En dat heeft ze zeer smaakvol gedaan. Dank je wel Anita voor het aannemen van de uitdaging, je uitwerking en de leuke, persoonlijke uitleg erbij!Door Anita:

Ik vond dit wel een uitdaging. Mijn layout heb ik gemaakt voor het boek wat nog moet komen. Ik heb al mijn boeken naar Bas toe geschreven, zo heb ik een soort van 'eenheid' in mijn schrijfstijl vind ik. Bas vind het leuk om af en toe eens in een van z'n boeken te neuzen, met name het projectlife boek. Je kunt alles precies terugvinden, wanneer er wat was etc. Hieronder heb ik de tekst geplakt die ik op mijn layout heb geplaatst. Koningsdag is altijd een leuke dag voor ons. In het dorp is het altijd gezellig met kraampjes etc. Na de rommelmarkt hebben we het gevoel dat er al een lange dag op zit. We zijn de laatste jaren naar vrienden gegaan om daar nog een oranjebitter te drinken. Gezellig altijd. Ik besef me nu dat we eigenlijk dan altijd hetzelfde doen hèhè.

27 april 2017 -  Op koningsdag naar de rommelmarkt gaan is een superleuke traditie geworden. Jouw neef Thomas begon hier mee toen hij een jaar of 8 was, intussen is hij 27 en vindt hij het nog steeds leuk. Dit fanatisme is een beetje op jou overgewaaid, dus alle overgebleven, te kinderachtige, ongebruikte spullen moesten opgeruimd en in dozen verpakt worden. Alleen dat al is een heel karwei op zich. Wat mag er weg en wat wil je nog bewaren omdat het nog van pas kan komen. Waar valt nog iets aan te verdienen en wat is echt prut. We staan gigantisch vroeg op, want we willen zoals altijd een mooie plek midden in het centrum. Deze foto is genomen om 7:15 uur, als we er al bijna 4 uur op hebben zitten. Het is koud maar ook nog heerlijk rustig qua bezoekers. Niet te geloven hoeveel mensen er ‘s nachts als we aankomen en de auto uitpakken al met zaklampen langslopen en schijnen op de openstaande dozen. Wij vinden het iedere keer weer een heel leuk sfeertje. Veel bekenden lopen langs, dat is het kneuterige van in een dorp wonen. Maar ook heel gezellig. Met jouw verkooptechnieken is de gunfactor groot, en ben je weer reuzeblij met de verkoopopbrengst!  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten