vrijdag 31 oktober 2014

Nieuwsbrief Dit weekend 35% iDSD korting en gratis Kit!‏

Hallo Digiscrappers!
Op 1 november is het weer Internationale DigiScrap Dag en daarvoor gaan we het hele weekend weer feestelijk uitpakken! En niet alleen de IDSD maakt het feestelijk. Ook de verjaardag van Digiscrap op 1 november aanstaande. Op 1 november bestaat Digiscrap alweer 7 jaar! Een hele prestatie voor iedereen die ons helpt en heeft geholpen: Beheerders, Moderatoren, Product specialisten, social promotion managers, designers en leveranciers! En natuurlijk al onze leden en klanten. Iedereen heel hartelijk bedankt!
En daarom staat deze nieuwsbrief helemaal vol met kortingen en acties! Veel leesplezier met deze feestelijke nieuwsbrief!
 

Speciaal voor het IDSD weekend hebben de designers van Digiscrap de geweldige collab kit Click Click gemaakt, met prachtige, bij de herfst passende kleuren. Deze collab krijg je dit hele weekend gratis bij aankoop van een totaalbedrag van minimaal 7,50 euro in de Digiscrap Winkel!
In de schitterende collab vind je maar liefst: 120 elementen, 2 brushes (abr bestand) en 30 papers om de mooiste layouts mee te maken!
Bekijk hier een preview van deze uitgebreide en schitterende kit Click Click -->
 
In de winkel ontvang je op bijna alle **) producten 35% korting van 31 oktober tot en met maandag 3 november, dus nu is het de tijd om je slag te slaan en in te kopen wat je altijd al wilde hebben!
**) De link naar de collab wordt je binnen een week na IDSD via de mail toegestuurd!
**) De IDSD korting van 35% is niet geldig op andere acties of al afgeprijsde artikelen van Digiscrap Digitaal scrappen.
**) De IDSD korting van 35% is niet geldig op producten van Digiscrap Fotoservice
***

Feest bij Digiscrap!

Om het Digiscrap feest nog completer te maken hebben wij voor jou nóg meer korting! Digiscrap Fotoservice geeft de hele maand november en de hele maand december 20% korting op alle kalenders: verjaardagskalenders en de jaarkalenders!
 

 
 


20% korting van 1 november tot en met 31 december 2014!

Deze korting is geldig van 1 november tot en met 31 december 2014 op alle fotokalenders, verjaardagskalenders en jaarkalenders. Vul onderstaande code in bij het afrekenen:

DIGIKAL14

Vul deze vouchercode in bij jouw bestelling en ontvang direct 20% korting op jouw bestelling.

Deze vouchercode is geldig van 1 november tot en met 31 december 2014 en voor alle kalenderproducten van Digiscrap Fotoservice, exclusief verzendkosten. Deze vouchercode is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen.
 
 

EN...... Maak nog één dag gebruik van deze actie:

20% beurskorting tot en met 31 oktober 2014!

 
Vul onderstaande code in bij het afrekenen:

DSCREA14

Vul deze vouchercode in bij jouw bestelling en ontvang direct 20% korting op jouw bestelling.

Deze vouchercode is geldig tot en met 31 oktober 2014 en voor alle producten van Digiscrap Fotoservice, exclusief verzendkosten. Deze vouchercode is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen en niet geldig voor de producten van Digiscrap Digitaal scrappen.


 
Veel plezier!
Namens het Digiscrap Digitaal scrappen team
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten