vrijdag 7 juni 2013

Dutch Choice

Dutch Choice

Een initiatief van de Digiscrap Designers

 
***
Er is door onze designers weer hard gewerkt aan een nieuwe Dutch Choice lijn met een mooi, warm en zomers kleurenpalet! Perfecte kleuren om je mooiste zomerfoto's mee te kunnen scrappen. Door allen met hetzelfde kleurenpalet te werken, zijn er totaal verschillende producten gemaakt maar wel in dezelfde kleurstelling. Het idee van de Dutch Choice is dat je zelf naar hartelust kunt combineren met producten van verschillende designers en die dan toch perfect met elkaar matchen qua kleurstelling. Alle producten zijn apart verkrijgbaar in de winkel. Op 7, 8 en 9 juni zelfs met 20% korting dus kijk snel wat een geweldige producten er zijn gemaakt door onze designers en profiteer nu nog van de korting!
 
***
Voordat we alle Dutch Choice producten per designer laten zien, kun je hieronder eerst inspiratie opdoen door de geweldige layouts die met deze producten zijn gemaakt door ons Creative Team!

 ***
En dit zijn de Dutch Choice producten van deze maand gespecificeerd per designer. Als je op de preview klikt, kom je direct in de winkel van de betreffende designer. Graag heten wij meteen onze nieuwste Digiscrap designer van harte welkom: Lenthe Creations! Kijk hieronder wat een leuke bijdrage zij heeft geleverd aan deze Dutch Choice. Wij wensen Lenthe Creations heel veel succes!
 
***
Als laatste vestigen wij graag nog even de aandacht op de kit Helping Hands van OSAI (One Step Away International), een organisatie die over de hele wereld oudere vrouwen in nood helpt om het hoofd boven water te houden. De kit bevat: -17 papers, meer dan 14 WA plus een paar schaduwversies, meer dan 80 words strips om op je LO's te gebruiken, 50 elementen inclusief figuren, splats, mats, bloemen, een veer, journals, brushes...te veel om op te noemen!
Ook krijg je bij deze kit een freebie, die als zip te downloaden is als je de kit koopt. Dezelfde freebie staat in de freebie hoek op het forum voor de mensen die eerst eens een deel willen uitproberen.
Bij de kit Hope for Lily staat het hele verhaal van hoe en waarom het begon. Helping Hands is de tweede grote collabkit voor OSAI
Wil je meer weten over OSAI als organisatie, kijk dan hier:
https://www.facebook.com/OneStepAwayIntl?fref=ts
De hele kit is vanaf 17 mei in de winkel te koop. € 7,50 van de prijs gaat naar de OSAI, het andere deel is de belasting die we moeten afdragen.
Aan deze kit werkten geheel belangeloos mee:
Amanda of Outside the Box Design Studio, Anita of Centani Designs, Barbara of Precepts and Promises, Berna Datema aka Studio Berna, Bernie aka BoBoBernie, Beth Rimmer, Christine of Les Idees de Christine, Elsina of EMSArts, Erica Zwart, Fhung aka Studio Ztampf!, Jeanine aka Page.One, Jopke of Jopke Designs, Sissy Sparrows, Susan of 4OSAi aka Suslyn, Vicky of 4OSAi aka Today's Scraps, ViVa Artistry
En dit is de freebie:
Hieronder showen wij een paar geweldige layouts die met deze unieke kit zijn gemaakt. Kijk snel in de winkel als je ook met deze kit aan de slag wilt!
***
Veel plezier! Namens het Digiscrap team

Geen opmerkingen:

Een reactie posten