zaterdag 3 oktober 2020

DSD 2020 Energetic Fun Freebie

We hebben voor Digital Scrapbook Day 2020 via onze social media kanalen een aantal hele leuke freebies voor jullie. Ze passen perfect bij onze nieuwe designers collab Energetic Fun. 

Je vindt de freebies van 2 tot en met 4 oktober op onze socials: facebook @Digiscrappen.nl, instagram @digiscrap.shop en natuurlijk hier op het blog. 

Ook bij de DSD2020 uitdagingen op ons forum en in de Digiscrap.shop kom je freebies tegen. Wacht niet te lang met verzamelen, want na het weekend verdwijnen ze weer. 

Deze mooie cluster is samengesteld met designs uit de Energetic Fun designerscollab. Cluster 'Let's get fit together' kun je downloaden door op de afbeelding te klikken. Of klik hier om naar de download te gaan. Vergeet ook niet om de andere freebies op te zoeken. 

Als je al die freebies hebt verzameld wil je natuurlijk ook die mooie collabkit erbij. En dat is nu heel makkelijk. Van 2 tot en met 4 oktober 2020 hebben we een geweldige DSD actie in de shop. Besteed je €10 of meer in de Digiscrap.shop dan krijg je Energetic Fun gratis. 

Alleen de collab aanschaffen kan natuurlijk ook. Maak dan gebruik van de DSD2020 korting: van 2 tot en met 4 oktober 2020 geldt 35% korting op al je aankopen (reeds afgeprijsde producten uitgezonderd). 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten