woensdag 17 juli 2019

GSO winnaar juni 2019

Deze prachtige Layout van Charlotte a.k.a. Lotje66xx is de terechte GSO winnaar van afgelopen maand.Uit de LO's die genomineerd waren kwam deze prachtige layout als de absolute nummer 1 naar voren. Charlotte scrapt al een aardig tijdje en maakt prachtige layouts! Op de vraag "hoe heb je deze layout gemaakt?" kwam ze met het volgende antwoord:

"Eigenlijk heb ik niet zoveel speciaals gedaan met deze LO. Ik heb voornamelijk gespeeld met blendingmodes en met Word-Art, tussen de lagen verschillende papers gebruikt en geblend.
Bij het masker heb ik de opacity aangepast (80%) zodat het een beetje doorzichtig wordt en de achtergrond erdoor komt. De vlinders heb ik als plaatjes ooit via internet opgeslagen en nu met blendingmode "vermenigvuldigen" bewerkt. Verder wat splatters, brushes, stitches en een paar elementen toegevoegd. Nog wat Word-art dwars geplaatst op de rechter zijkant, opacity op 20% gezet. Als bovenste laag nog een paper en ook de blendingmode "vermenigvuldigen" gebruikt en opacity op 50% gezet. Ik heb voor deze LO het masker van Eileen (Happy Scrap Arts) gebruikt en de kit Work of Heart van Jopke Designs.

Ik vind het vooral leuk om veel te blenden en te spelen met de opacity omdat er dan steeds weer nieuwe dingen tevoorschijn komen ."

Charlotte hartelijk bedankt voor je uitleg en je prachtige layout!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten