maandag 4 juni 2018

Alles over scrapstijlen, deel 8

Scrap-stijl 8: De ecclectische scrapstijl


En dan is het nu tijd voor het laatste deel uit deze serie scrap-stijlen: de eclectische stijl!

Eclectisch verwijst meestal naar een werkwijze waarbij gebruik wordt gemaakt van een combinatie van verschillende methoden.

Scrapbooken is een methode om het moment vast te leggen, maar ook om te genieten van al die mooie spulletjes die in een kit zitten.  
De eclectische scrapper houdt van een GROOT assortiment van digitale spulletjes, van kleur en van patronen.Je layouts zijn vaak vol met elementjes en je bent een kei in het clusteren van soortgelijke, maar ook verschillende elementen. Je hebt een voorkeur voor realistische elementen, maar je kiest het element dat het beste werkt voor je layout.
 Je bent comfortabel met het "mixen en matchen" van diverse patronen en slechts ZELDEN zal je gebruik maken van een neutrale achtergrond!Ook al kun je soms het gevoel krijgen dat je layout er nogal chaotisch uitziet, je bent niet iemand die alles er maar op gooit en op het beste hoopt. Je voorkeur gaat uit naar het rangschikken en manipuleren van je elementen, zodat je ogen de layout volgen zoals jij wilt.Je layout is niet compleet zonder Wordart of een leuke titel. Je bent niet bang om grote titles te gebruiken in het midden van je layout. Meer dan andere scrappers,  weten eclectische scrapbookers om te gaan met de chaos aan elementen, patronen en kleuren die ze aan een layout toevoegen.
 Tot slot:
Dank jullie wel voor het lezen van alle verhalen over de verschillende stijlen!  :good1:

Natuurlijk is het zo dat er maar weinig scrappers zijn die in een bepaalde categorie vallen en niets anders doen.
De meeste scrappers proberen een variatie aan stijlen, of mixen de stijlen door elkaar op een layout.
Ik hoor graag wat jullie ervan vonden en wat jullie stijl is?

Laat het hier weten:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten