vrijdag 7 maart 2014

Dutch Choice maart-apri l2014

Dutch Choice

Een initiatief van de Digiscrap Designers

 
***
Na een zachte winter lijkt het voorjaar nu al zijn intrede te doen. Een zonnetje op je gezicht, struiken die al fris groene blaadjes krijgen, wie krijgt er geen lentegevoel van? Het frisse kleurenpalet van deze Dutch Choice past daar perfect bij. Schitterende kleuren waar weer mooie producten mee zijn gemaakt door de Digiscrap designers. Zij hebben allen met hetzelfde kleurenpalet gewerkt en zo zijn er totaal verschillende producten gemaakt maar wel in dezelfde kleurstelling. Het idee van de Dutch Choice is dat je zelf naar hartelust kunt combineren met producten van verschillende designers en die dan toch perfect met elkaar matchen qua kleurstelling. Alle producten zijn apart verkrijgbaar in de winkel. Op 7, 8 en 9 maart zelfs met 20% korting dus kijk snel wat een geweldige producten er zijn gemaakt door onze designers en profiteer nu nog van de korting!
 

***
Voordat we alle Dutch Choice producten per designer laten zien, kun je hieronder eerst inspiratie opdoen door de geweldige layouts die met deze producten zijn gemaakt door ons Creative Team!

 
 
 
 
 
 
 
 
***
En dit zijn de Dutch Choice producten van deze maand gespecificeerd per designer. Als je op de preview klikt, kom je direct in de winkel van de betreffende designer. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
***
Digiscrap Uitdaging
Digiscrap start weer met de uitdagingen!!! We gaan tweemaandelijks een uitdaging plaatsen van een duo designers, waarbij je mooie spullen kunt downloaden en geweldige prijzen kunt winnen! Dit is de eerste in wat vast een mooie traditie gaat worden! De uitdaging loopt inmiddels al een maand maar je kunt in de maand maart nog steeds mee doen. Ga aan de slag met deze geweldige mini kit!
Omdat de start in februari was en dat de maand van Valentijn is, hebben jopkedesigns en Page.One in het kader daarvan onder hun gezamenlijke label CO&ZO een mini kit gemaakt (22 elementen en 8 papers), welke jullie nodig hebben als je mee wilt doen aan de februari uitdaging.
 
Naast de kit, die je krijgt als freebie kun je met je deelname ook nog eens geweldige prijzen winnen! Zoals:
De 1e prijs: Een fotoboek 21x21 met harde kaft t.w.v. € 19,95! beschikbaar gesteld door onze eigen Digiscrap Fotoservice!
De 2e prijs: Een couponcode t.w.v. 7,50 euro vrij te besteden in de winkels van jopkedesigns en Page.One
De 3e prijs: Een couponcode t.w.v. 5,00 euro vrij te besteden in de winkels van jopkedesigns en Page.One
Wil je graag meedoen en weten wat je moet doen? Ga dan snel naar het forum en lees er alles over: Digiscrap Uitdaging februari/maart 2014 en ga direct aan de slag!
***
Digiscrap Event 2014
Net als vorig jaar hebben wij de geweldige locatie de Buiteling in Wenum Wiesel vastgelegd voor het volgende Digiscrap event! We doen het een maand later dan dit jaar om de kans op mooi weer iets groter te laten zijn. Geef je nu op om verzekerd te zijn van geweldige ervaringen en ontmoetingen tijdens het digiscrap weekend! Want wat is er nu leuker dan een dag of een heel weekend met gelijkgestemden en je hobby bezig te zijn? Even lekker creatief bezig zijn, een heerlijke gelegenheid om een beetje 'me time' te pakken. Neem ook gerust een vriendin/buurvrouw/nicht/tante/kennis of je moeder mee als zij digiscrappen ook willen leren kennen. We garanderen je dat je zeer geïnspireerd weer terug naar huis gaat!
 
***
 
Jouw mooiste layouts laat je natuurlijk afdrukken bij onze eigen fotoservice! Digiscrap Fotoservice levert de mooiste fotoproducten zoals fotoboeken, fotoalbums, kalenders, wenskaarten, canvassen en speciale fotoproducten zoals de hele luxe wanddecoratie. Het leveren van deze fotoproducten mag niet ontbreken op de Digiscrap Digitaal scrappen website. Omdat wij als geen ander weten hoeveel tijd jullie steken in het ontwerpen van de schitterende layouts, vinden wij dat de fotoproducten niet onder mogen doen voor deze kwaliteit. Met een betrouwbare en ervaren drukkerij willen wij graag de producten leveren zodat wij samen jullie ontwerpen op een voetstuk kunnen plaatsen. En wij zijn ervan overtuigd dat wij jullie verwachting en dromen uit laten uitkomen.
Wij zorgen voor de kroon op jouw werk want bij ons is de klant koning!
 
Digiscrap Fotoservice is het beste adres om van jouw mooiste digitaal vastgelegde herinneringen prachtige fotoproducten te maken. Met de gratis fotosoftware kun je heel eenvoudig en snel je eigen persoonlijke fotoalbum, fotoboek, verjaardagskalender, jaarkalender, wenskaarten, wanddecoratie of foto op canvas maken.
Ontdek zelf hoe gebruikersvriendelijk de fotosoftware is en geef je creativiteit de ruimte. Deel je mooiste fotomomenten met je familie en vrienden. Digiscrap Fotoservice zorgt voor de beste kwaliteit, een scherpe prijs en een uitstekende service!
***

Geen opmerkingen:

Een reactie posten