zondag 9 februari 2014

Crea Weekend Voorjaar beurs in Hardenberg

Hallo digiscrappers,
Hebben jullie ook zin om naar de Crea Weekend Voorjaar beurs in Hardenberg te gaan? Maak dan nu kans op één van de 8 gratis toegangskaartjes inclusief een leuke attentie! De beurs wordt gehouden op 21, 22 en 23 februari 2014 in Hardenberg.
Meedoen is heel eenvoudig! Laat een reactie achter op Digiscrap.nl en laat weten dat je interesse hebt. De inschrijving kan tot en met zaterdag 15 februari, want daarna gaan de gewonnen kaarten op de post! Klik op onderstaande banner om rechtstreeks naar het forum te gaan.
Digiscrap Digitaal scrappen op Crea Weekend Voorjaar 2014 Hardenberg
Je komt als winnaar uiteraard niet voor niets naar de stand! Naast alle inspiratie die je op kunt doen, krijg je na het tonen van jouw gewonnen beurskaart van ons een leuk presentje.
Wil jij ook eens precies weten en zien wat Digitaal Scrappen inhoudt? En met eigen ogen zien wat een mooie foto producten je kunt laten afdrukken bij Digiscrap Fotoservice? Kom dan langs bij onze stand, wij informeren je graag!
Natuurlijk doen we voor alle bezoekers iets! Wij verloten iedere dag 1 gratis fotoboek van Digiscrap Fotoservice. Tijdens de beurs ontvang je op onze stand een code die je daarna op de fotoservice website kunt controleren. Je ziet direct op het scherm of jij de gelukkige winnaar bent!
Ook geven we kortingsvouchers weg voor de Digiscrap Winkel waar jij met grote kortingen het beste digiscrap materiaal kunt kopen. Op deze manier wordt jouw fotoboek wel heel mooi!
En natuurlijk geeft Digiscrap Fotoservice vanaf 21 februari tot en met 1 maart 15% korting op alle fotoproducten!
Meer informatie over de beurs kun je vinden op onze website: Digiscrap.nl - Crea Weekend Voorjaar informatie
We zien jou graag tijdens de Crea Weekend Voorjaar beurs in Hardenberg!


Veel plezier!
Namens het Digiscrap Digitaal scrappen team


Geen opmerkingen:

Een reactie posten