vrijdag 1 maart 2013

Dutch Choice Maart

Dutch Choice

Een initiatief van de Digiscrap Designers

***
De Digiscrap designers lijken zin te hebben in het naderende voorjaar! Met dit frisse kleurenpalet raak je daar ook wel vanzelf door geïnspireerd. Wellicht laten wij deze maand het koude winterse weer achter ons en kunnen we uitkijken naar de eerste warme zonnestraaltjes. De producten zijn er in ieder geval naar om de eerste lente foto's mooi te kunnen scrappen! Door allen met hetzelfde kleurenpalet te werken, zijn er totaal verschillende producten gemaakt maar wel in dezelfde kleurstelling. Het idee van de Dutch Choice is dat je zelf naar hartelust kunt combineren met producten van verschillende designers en die dan toch perfect met elkaar matchen qua kleurstelling. Alle producten zijn apart verkrijgbaar in de winkel. Op 1, 2 en 3 maart zelfs met 20% korting dus kijk snel wat een geweldige producten er zijn gemaakt door onze designers en profiteer nu nog van de korting!
 
***
Voordat we alle Dutch Choice producten per designer laten zien, kun je hieronder eerst inspiratie opdoen door de geweldige layouts die met deze producten zijn gemaakt. Schitterend, en wat valt er weer goed te combineren met alle producten!

 
 
 
 
 
 
***
En dit zijn de Dutch Choice producten van deze maand gespecificeerd per designer. Als je op de preview klikt, kom je direct in de winkel van de betreffende designer!
 
 
 
 
 
 
 
 
***
Veel plezier! Namens het Digiscrap team

Geen opmerkingen:

Een reactie posten