zondag 28 januari 2018

Project 2018

Doe jij mee met Project 2018?


Wie gaat er in 2018 een jaaralbum maken? 
We hebben hier altijd een aantal leden gehad die jaarlijks een scrapalbum maakten. Via het forum en de galerie deelden zij hun ervaringen, gaven elkaar tips en lieten hun werk aan elkaar zien. Gaandeweg is dat een beetje verwaterd en dat vinden we erg jammer. Want het is ontzettend leuk om een of meerdere jaarboeken te maken.
Omdat er ondertussen heel wat nieuwe leden zijn bijgekomen, gaan we daarom in 2018 het Digiscrap Projecten onderdeel nieuw leven inblazen. 

Ben je nog niet bekend met het maken van een jaarboek, dan vind je hier algemene informatie. 

Gedurende het jaar zal Anja, van Anja Wens Designs, jullie meenemen in haar Project 2018. Een keer per maand plaatst ze een uitgebreide update over haar voortgang. Ze geeft dan ook tips voor het bijhouden van je Project of adviezen over het maken van foto’s of handigheidjes voor het schrijven van journaling. Tussendoor zal ze ook regelmatig iets posten, reageren op jullie berichten en haar uitwerkingen laten zien. 
En ze nodigt iedereen uit die een jaarboek maakt of wil gaan maken om gezellig hier mee te doen. Laat ons zien wat je maakt, stel vragen als je iets niet weet of ergens over twijfelt en motiveer elkaar om het een heel jaar vol te houden. 

Doe je mee? Wordt Project 2018 jouw goede voornemen voor het nieuwe jaar? 
Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is 1 januari beginnen met foto's maken.  :yes: Aan het album kun je ook wat later beginnen, dat hoeft niet direct de eerste dag van het nieuwe jaar klaar te staan.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten