vrijdag 7 november 2014

Dutch Choice November-December

Dutch Choice November December 2014 - Winkel Digiscrap

 
 
***
De Digiscrap designers hebben weer met veel plezier een nieuwe Dutch Choice lijn ontworpen, de laatste alweer voor dit jaar. Laat je met jouw ontwerpen inspireren door dit warme kleurenpalet! Door allen met hetzelfde kleurenpalet te werken, zijn er totaal verschillende producten gemaakt maar wel in dezelfde kleurstelling. Het idee van de Dutch Choice is dat je zelf naar hartelust kunt combineren met producten van verschillende designers en die dan toch perfect met elkaar matchen qua kleurstelling. Alle producten zijn apart verkrijgbaar in de winkel. Op 7, 8 en 9 november zelfs met 20% korting. Kijk snel wat een geweldige producten er zijn gemaakt door onze designers en profiteer nu nog van de korting!
 
*****
 Voordat we alle Dutch Choice producten per designer laten zien, kun je hieronder eerst inspiratie opdoen door de geweldige layouts die met deze producten zijn gemaakt door ons Creative Team!


***
En dit zijn de Dutch Choice producten van deze maand gespecificeerd per designer. Als je op de preview klikt, kom je direct in de winkel van de betreffende designer. 

http://winkel.digiscrap.nl/Dutchdots/

http://winkel.digiscrap.nl/Pretty-Dutch-Designs/

http://winkel.digiscrap.nl/Mo-and-Mo-Studio/

http://winkel.digiscrap.nl/CentaniDesigns/

http://winkel.digiscrap.nl/Erica-Zwart/

http://winkel.digiscrap.nl/Happy-Scrap-Arts/

http://winkel.digiscrap.nl/Page-One/

http://winkel.digiscrap.nl/LentheCreations/

 
http://winkel.digiscrap.nl/jopkedesigns/

***

Nog meer korting bij Digiscrap!

Digiscrap Fotoservice geeft de hele maand november en de hele maand december 20% korting op alle kalenders: verjaardagskalenders en de jaarkalenders!

 

20% korting van 1 november tot en met 31 december 2014!

Deze korting is geldig van 1 november tot en met 31 december 2014 op alle fotokalenders, verjaardagskalenders en jaarkalenders. Vul onderstaande code in bij het afrekenen:

DIGIKAL14

Vul deze vouchercode in bij jouw bestelling en ontvang direct 20% korting op jouw bestelling.

Deze vouchercode is geldig van 1 november tot en met 31 december 2014 en voor alle kalenderproducten van Digiscrap Fotoservice, exclusief verzendkosten. Deze vouchercode is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen.
***
 

Digiscrap Uitdaging

Tweemaandelijks plaatsen wij een uitdaging van een duo designers, waarbij je mooie spullen kunt downloaden en geweldige prijzen kunt winnen! De uitdaging loopt inmiddels al een maand maar je kunt in de maand november nog steeds mee doen. Ga aan de slag met deze geweldige mini kit!
Anita van CentaniDesigns en Anja van Anja Wens Designs hebben voor deze uitdaging een mini kit (20 elementen en 7 papers) gemaakt, welke jullie nodig hebben als je mee wilt doen aan de oktober/november uitdaging.
 
http://digiscrap.nl/digiscrap-uitdaging/digiscrap-uitdaging-oktober-november-2014-doedel-de-herfst/msg71604/
Naast de kit, die je krijgt als freebie, kun je met je deelname ook nog eens geweldige prijzen winnen! Zoals:
De 1e prijs: Een Jaarkalender A4 t.w.v. 19,95 euro! beschikbaar gesteld door onze eigen Digiscrap Fotoservice!
De 2e prijs: Een couponcode t.w.v. 7,50 euro vrij te besteden in de winkels van CentaniDesigns en Anja Wens Designs
De 3e prijs: Een couponcode t.w.v. 5,00 euro vrij te besteden in de winkels van CentaniDesigns en Anja Wens Designs
Wil je graag meedoen en weten wat je moet doen? Ga dan snel naar het forum en lees er alles over: Digiscrap Uitdaging oktober/november 2014 en ga direct aan de slag!
***
 
 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten