zaterdag 18 oktober 2014

MORE AMAZING nieuwe collectie door jopkedesigns

Deze collectie is geinspireerd op de fantastische film met Robin Williams in de hoofdrol What Dreams May Come! Hebben jullie die gezien? Zo niet, DOEN! Robin Williams speelt een man die na een ongeluk in de hemel komt. Maar wat hij daar ziet schetst zijn verbazing. Die plek is zelfs nog mooier dan hij ooit had kunnen denken. Hij zit in een veld met kleurige bloemen en die veranderen allemaal in verf en spetters. Hij heeft lol en lacht en komt er zelfs zijn hond ook tegen. Maar er is ook een paarse boom die het verdriet van zijn vrouw moet uitbeelden (zoiets) en die in contact staat met de schilderijen die zij maakt. Er is ook een donkere kant aan deze film, maar daar heb ik me maar niet teveel op geconcentreerd.

Dus dit kan een uitdaging voor jullie zijn. Het is een zeer kleurrijke collectie maar met een uitdagend thema. Welnu, ik daag je uit! Als je het videofilmpje bekijkt, zie je meer van de previews en de layouts gemaakt door mijn CT.

https://www.youtube.com/watch?v=6upKpaAslYA

Natuurlijk, 20% korting in de eerste week van release, maar het value pack is met maar liefst 40% korting. Je vind alles hier:
http://winkel.digiscrap.nl/jopkedesigns/
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten