maandag 20 oktober 2014

Digiscrapuitdaging (herinnering!)

Beste Digiscrappers,
een kleine herinnering!!Het is weer zover. Het is 1 (inmiddels 2) oktober en dus tijd voor een nieuwe Digiscrap uitdaging! Aan het weer merk je het nog niet, maar de herfst is toch echt begonnen. We hebben ons daarom laten inspireren door dit seizoen voor de freebie kit, die dit keer bij de uitdaging hoort.
 :herfstsmile:

Naast de herfst besteden we in deze uitdaging ook veel aandacht aan brushes. Je kunt zoveel leuks doen met brushes, de mogelijkheden zijn eindeloos. Anja doedelt graag en veel en ze heeft voor deze uitdaging een aantal van haar doedels omgezet naar een leuke brush set. Om jullie enkele tips & tricks te laten zien, hebben we een tweetal videotutorials gemaakt.

De freebie minikit heb je nodig om aan deze uitdaging mee te doen. Als designer doen wij allemaal erg ons best om mooie digiscrap spullen voor jullie te ontwerpen. Hier gaat veel werk en energie in zitten. Ook in een freebie, maar dat doen we graag voor onze enthousiaste leden. We willen daarom nogmaals benadrukken dat we verwachten dat je ook daadwerkelijk meedoet, als je de minikit downloadt. Bij de vorige uitdagingen hebben we gemerkt dat een groot aantal wel om de freebie vraagt, maar er vervolgens geen lay out meemaakt. Dat vinden we erg jammer.
We hebben dan ook besloten om vanaf heden de niet-gebruikers uit te sluiten voor de volgende uitdagingen. Dus denk alsjeblieft even goed na of je echt mee kunt doen voor je de freebie aanvraagt.
Hieronder zie je wat je moet doen om deze minikit in je bezit te krijgen en aan welke voorwaarden je moet voldoen.De minikit heet Doedel de Herfst en is voor de looptijd van deze uitdaging beschikbaar als freebie. Tot 22 november 2014 mag Doedel de Herfst dan ook alléén gebruikt worden voor deze uitdaging!


Met je deelname kun je ook een geweldige prijs winnen van de Digiscrap Fotoservice!
Deze keer is dat een Jaarkalender t.w.v. € 19,95! (in de standaard uitvoering, exclusief verzendkosten).

 Leuk voor het nieuwe jaar.
Als tweede en derde prijs stellen wij het volgende beschikbaar: 

-   2e prijs: Een couponcode t.w.v. € 7,50 vrij te besteden in de Digiscrap winkels van CentaniDesigns en Anja Wens Designs

-   3e prijs: Een couponcode t.w.v. € 5,00 vrij te besteden in de Digiscrap winkels van CentaniDesigns en Anja Wens Designs

De codes zijn een maand geldig, dus tot en met 31 december 2014. De couponcodes zijn niet inwisselbaar voor contanten.Wat moet je doen?

-   Stuur een PM aan Anja (http://digiscrap.nl/profile/?u=1480) dat je mee wilt doen aan de Oktober/November 2014 uitdaging.

-   Je ontvangt van haar de link naar de minikit Doedel de Herfst. De link en de kit mag je niet delen met anderen en mag je tot 22 november alléén gebruiken voor deze uitdaging! Na deze datum komt de kit in de winkel en kun je hem overal voor gebruiken.
-   Tevens ontvang je de link naar de videotutorials en het benodigde wachtwoord om ze te bekijken. Ook deze link, het wachtwoord en de video's mag je niet delen met anderen. Als de uitdaging afgelopen is, zullen de videotutorials vrijgegeven worden.

-   Download de minikit en pak hem uit.

-   Maak met de minikit een layout waarin je minimaal 2 brushes gebruikt uit de Doedel de Herfst minikit. Daarnaast moet je ook minimaal 1 paper óf 1 fotokaartje uit de kit gebruiken.

-   Verder mag je ook andere spullen van CentaniDesigns en/of Anja Wens Designs gebruiken om je LO te maken.

-   Gebruik 1 foto op je layout, niet meer én niet minder. Dat mag een herfstfoto zijn, maar een ander onderwerp is ook prima.

-   
Plaats de layout tot 22 november alléén in de Digiscrap galerie met als sleutelwoorden oktnov14 én dsuitdaging. De kit is voor 22 november nog niet te koop, dus kunnen we er nog geen reclame mee maken door de layouts in diverse andere galerieën te plaatsen.

-   Geef credits bij je layout.

-   Kopieer de BBC code (deze vind je onder je layout) en plaats je layout in dit topic door hier de BBC code te plakken.Je kunt tot en met 22 november 2014 meedoen met deze uitdaging!Met meerdere layouts meedoen mag, je hoeft het dus niet bij één poging te laten!

De algemene voorwaarden voor de digiscrap uitdagingen vind je hier: http://digiscrap.nl/digiscrap-uitdaging/digiscrap-uitdaging-voorwaarden-en-regels/?topicseen


Het Digiscrapteam (=de organiserende designers) kiest de winnaars, welke op 30 november bekend zullen worden gemaakt.


Wij wensen jullie succes. En we zijn heel benieuwd hoe jullie gaan spelen met onze Doedel de Herfst brushes. Veel plezier!Anita en Anja

Geen opmerkingen:

Een reactie posten