dinsdag 5 augustus 2014

Digiscrap Uitdaging augustus-september 2014 -Travel Stories

Hallo Digiscrappers,

Het is (vandaag) 1 augustus en dus weer tijd voor onze 2 maandelijkse Digiscrap uitdaging! Het is vakantie en wat doen de meeste mensen tijdens hun vakantie? Ja, die gaan op reis. En op reis maak je natuurlijk veel foto’s. Het leek Erica (van Erica Zwart Designz) en mij (Chantal van Pretty Dutch Designs) dan ook leuk om jullie met deze foto’s een mooie layout te laten maken.

 Wij hebben, speciaal hiervoor, een minikit gemaakt (11 papers en 19 elementen), welke je nodig hebt om mee te kunnen doen aan de uitdaging. Wij gaan ervan uit, dat wanneer je de kit downloadt, je ook serieus meedoet aan de uitdaging.

Zie verderop wat je moet doen om deze minikit in je bezit te krijgen en aan welke voorwaarden je moet voldoen.
 De minikit Travel Stories is tijdelijk beschikbaar als freebie, en mag tot 22 september 2014 alleen gebruikt worden voor deze uitdaging!

Met je deelname kun je ook een geweldige prijs winnen van de Digiscrap Fotoservice!!. Deze keer is dat een Foto op Aluminium of Hardboard of Forex of Plexiglas 15x23 t.w.v. € 21,00! (in de standaard uitvoering, exclusief verzendkosten).

 Als tweede en derde prijs stellen Erica en ik het volgende beschikbaar:
-   2e prijs: Een couponcode t.w.v. 7,50 euro vrij te besteden in de Digiscrap winkels van Erica Zwart Designz en Pretty Dutch Designs
 -   3e prijs: Een couponcode t.w.v. 5,00 euro vrij te besteden in de Digiscrap winkels van Erica Zwart Designz en Pretty Dutch Designs
 De codes zijn een maand geldig, dus tot en met 31 oktober 2014.

Wat moet je doen?
-   Stuur een PM aan Erica (http://digiscrap.nl/profile/?u=865) dat je mee wilt doen aan de Augustus/September 2014 uitdaging.
-   Je ontvangt van haar de link naar de minikit Travel Stories. De link en de kit mag je niet delen met anderen en mag je tot 22 september alleen gebruiken voor deze uitdaging! Na deze datum komt de kit in de winkel en kun je hem overal voor gebruiken.
-   Download de minikit en pak hem uit.
-   Maak met de minikit een layout met als thema Travel Stories/reisverhalen. De gebruikte foto’s hoeven natuurlijk niet van dit jaar te zijn. Het mag ook een artjournal layout worden zonder foto’s. Als het thema maar Travel Stories/reisverhalen is.
-   Je moet spullen uit de Travel Stories minikit gebruiken maar je mag deze ook aanvullen met andere spullen van Erica Zwart Designz en/of Pretty Dutch Designs.

Plaats de layout tot 22 september alléén in de Digiscrap galerie met als sleutelwoorden augsep14 én dsuitdaging. De kit is voor 22 september nog niet te koop, dus kunnen we er nog geen reclame mee maken door de layouts in diverse andere galerieën te plaatsen.
-   Geef credits bij je layout.
-   Kopieer de BBC code (deze vind je onder je layout) en plaats je layout in dit topic door hier de BBC code te plakken.

Je kunt tot en met 22 september 2014 meedoen met deze uitdaging!

Met meerdere layouts meedoen mag, je hoeft het dus niet bij één poging te laten!
Voorwaarden voor de digiscrap uitdagingen vind je hier: http://digiscrap.nl/digiscrap-uitdaging/digiscrap-uitdaging-voorwaarden-en-regels/?topicseen

Het Digiscrapteam (=de organiserende designers plus Vincent en Anita) kiest de winnaars, welke op 30 september bekend zullen worden gemaakt.
Wij wensen jullie succes en we zijn heel benieuwd naar wat jullie gaan maken. We hopen veel mooie “Travel Stories” te zien. Veel plezier!

Erica en Chantal


Geen opmerkingen:

Een reactie posten