vrijdag 4 juli 2014

Dutch Choice JULI

Dutch Choice

Een initiatief van de Digiscrap Designers

***
Wat een gezellig kleurenschema is er voor deze maand gekozen! De kleuren geven een nautisch gevoel, hier kun je de komende zomermaanden vast en zeker mooie foto's mee verwerken. Dit kleurenschema is niet voor niets door de Digiscrap designers gekozen, het past perfect bij deze maanden! De Digiscrap designers hebben fantastische producten in deze kleurstelling voor jullie gemaakt. Zij hebben allen met hetzelfde kleurenpalet gewerkt en zo zijn er totaal verschillende producten gemaakt maar wel in dezelfde kleurstelling. Het idee van de Dutch Choice is dat je zelf naar hartelust kunt combineren met producten van verschillende designers en die dan toch perfect met elkaar matchen qua kleurstelling. Alle producten zijn apart verkrijgbaar in de winkel. Op 4, 5 en 6 juli zelfs met 20% korting. Kijk snel wat een geweldige producten er zijn gemaakt door onze designers en profiteer nu nog van de korting!
***
Voordat we alle Dutch Choice producten per designer laten zien, kun je hieronder eerst inspiratie opdoen door de geweldige layouts die met deze producten zijn gemaakt door ons Creative Team!
 
 
***
En dit zijn de Dutch Choice producten van deze maand gespecificeerd per designer. Als je op de preview klikt, kom je direct in de winkel van de betreffende designer. ***
Digiscrap Uitdaging
Tweemaandelijks plaatsen wij een uitdaging van een duo designers, waarbij je mooie spullen kunt downloaden en geweldige prijzen kunt winnen! De uitdaging loopt inmiddels al een maand maar je kunt in de maand juli nog steeds mee doen. Ga aan de slag met deze geweldige mini kit!
Mo & Mo Studio heeft voor deze uitdaging een mini kit (29 elementen en 8 papers) gemaakt, welke jullie nodig hebben als je mee wilt doen aan de juni/juli uitdaging.
Naast de kit, die je krijgt als freebie, kun je met je deelname ook nog eens geweldige prijzen winnen! Zoals:
De 1e prijs: Een fotoboek 21x21 met harde kaft t.w.v. € 19,95! beschikbaar gesteld door onze eigen Digiscrap Fotoservice!
De 2e prijs: Een couponcode t.w.v. 10,00 euro vrij te besteden in de winkel van Mo & Mo Studio
De 3e prijs: Een couponcode t.w.v. 7,50 euro vrij te besteden in de winkel van Mo & Mo Studio
Wil je graag meedoen en weten wat je moet doen? Ga dan snel naar het forum en lees er alles over: Digiscrap Uitdaging juni/juli 2014 en ga direct aan de slag!
***
Digiscrap Event
Net als voorgaande jaren willen wij voor volgend jaar weer een Digiscrap Event organiseren. De laatste paar keren is daar een locatie voor gehuurd waar we ook konden blijven slapen en zodoende er een heel digiscrap weekend van konden maken. In het forum is een topic aangemaakt Digiscrapevent 2015 heel weekend of 1 dag? om te peilen of er behoefte is aan een heel weekend of dat de keuze gemaakt wordt voor een enkele dag. Wij willen degenen die van plan zijn volgend jaar naar het event te komen, vragen aan de poll mee te doen, zodat we een beeld krijgen van wat we ongeveer kunnen verwachten voor we gaan reserveren. Kijk op het forum om via de poll te stemmen hoe jouw ideale Digiscrap Event er uit ziet.
Graag stemmen voor 18 juli!! Dit i.v.m. het eventueel reserveren van de locatie de Buiteling.
Voor nieuwe leden: ja het is ook voor nieuwe leden erg leuk om te komen en als we weer een heel weekend gaan doen, dan splitsen we de workshops in beginnersworkshops en gevorderdenworkshops.
http://digiscrap.nl/digiscrap-event/poll-digiscrapevent-2015-heel-weekend-of-een-dag/
***

http://fotoservice.digiscrap.nl/
 
 
Jouw mooiste layouts laat je natuurlijk afdrukken bij onze eigen fotoservice! Digiscrap Fotoservice levert de mooiste fotoproducten zoals fotoboeken, fotoalbums, kalenders, wenskaarten, canvassen en speciale fotoproducten zoals de hele luxe wanddecoratie. Het leveren van deze fotoproducten mag niet ontbreken op de Digiscrap Digitaal scrappen website. Omdat wij als geen ander weten hoeveel tijd jullie steken in het ontwerpen van de schitterende layouts, vinden wij dat de fotoproducten niet onder mogen doen voor deze kwaliteit. Met een betrouwbare en ervaren drukkerij willen wij graag de producten leveren zodat wij samen jullie ontwerpen op een voetstuk kunnen plaatsen. En wij zijn ervan overtuigd dat wij jullie verwachting en dromen uit laten uitkomen.
Wij zorgen voor de kroon op jouw werk want bij ons is de klant koning!
 
 http://fotoservice.digiscrap.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten