zondag 2 februari 2014

Hallo Digiscrappers,


Hallo Digiscrappers,

Voor jullie ligt het geheel vernieuwde Digiscrap Inspiratienieuws. In deze nieuwsbrief willen wij veel aandacht gaan besteden aan het fenomeen Digitaal scrappen en aan de uitdagingen op onze website. Wij willen jullie ook kennis laten maken met de vernieuwde Digiscrap Uitdaging, de midmaand uitdaging, tips & trucs en nog veel meer! Niet alles komt in elke nieuwsbrief aan bod. Wel streven wij naar een interessante en boeiende nieuwsbrief vol inspiratie!
Leun dus lekker achterover en geniet van al het nieuws in deze nieuwsbrief.
Veel leesplezier namens het Digiscrap Team!
***

Digiscrap Uitdaging

Digiscrap start weer met de uitdagingen!!! We gaan tweemaandelijks een uitdaging plaatsen van een duo designers, waarbij je mooie spullen kunt downloaden en geweldige prijzen kunt winnen! Dit is de eerste in wat vast een mooie traditie gaat worden!
Februari is de maand van Valentijn en in het kader daarvan hebben jopkedesigns en Page.One onder hun gezamenlijke label CO&ZO een mini kit gemaakt (22 elementen en 8 papers), welke jullie nodig hebben als je mee wilt doen aan de februari uitdaging.
Digiscrap uitdaging
Naast de kit, die je krijgt als freebie kun je met je deelname ook nog eens geweldige prijzen winnen! Zoals:
De 1e prijs: Een fotoboek 21x21 met harde kaft t.w.v. € 19,95! beschikbaar gesteld door onze eigen Digiscrap Fotoservice!
De 2e prijs: Een couponcode t.w.v. 7,50 euro vrij te besteden in de winkels van jopkedesigns en Page.One
De 3e prijs: Een couponcode t.w.v. 5,00 euro vrij te besteden in de winkels van jopkedesigns en Page.One
Wil je graag meedoen en weten wat je moet doen? Ga dan snel naar het forum en lees er alles over: Digiscrap Uitdaging februari/maart 2014 en ga direct aan de slag!
Designers in de spotlight: jopkedesigns en Page.One
Zet twee digitale scrapbook designers een middagje achter de PC en al gauw ontstaan er creatieve ideeën. Zo is het eigenlijk begonnen. Al eerder hadden wij, Jeanine (Page.One) en Jopke (jopkedesigns), samen een collaboration kit gemaakt en vonden dat onze uiteenlopende stijlen geweldig leuk bij elkaar pasten. En zo kwamen we op het idee van een nieuw designerlabel... CO&ZO! Eens in de zoveel tijd brengen wij onze creatieve uitspattingen bij elkaar waaruit dan de meest leuke en kleurrijke producten ontstaan. Tot nu toe zijn er 4 digitale volledige kits uitgebracht waaronder Tranquil, Juice, Be Free en Bottled, allemaal te vinden in de Digiscrap winkel. Voor de Digiscrap Uitdaging van februari/maart hebben wij onze krachten weer gebundeld en stellen wij een spiksplinternieuwe mini kit beschikbaar met een vleugje Valentijn-sfeer... DARLIN'.
***
Midmaand uitdaging De winnaar van de midmaand uitdaging van december/januari is SonjaS met haar prachtige ontwerp!
winnaar Digiscrap midmaand uitdaging
***
Wil je ook meedoen aan de midmaand uitdaging? Dat kan! Bekijk hieronder de lopende uitdaging (tot de 15de van iedere maand)
De midmaand uitdaging van januari/februari staat in het teken van de liefde! Het thema is: Valentijn
Meedoen is eenvoudig! De opdracht voor deze uitdaging is: Maak een layout met in elk geval de volgende onderdelen:
  • Gebruik iets dat rood is
  • Gebruik een embellisment, een masker of een brush om iets aan vast te klippen via het uitknipmasker
  • Gebruik minimaal één wordart
  • En gebruik minimaal 50% materiaal van een designer van Digiscrap
Lees meer.....
***

Fotoservice Tips & Trucs

Fotoservice Digiscrap
Klik & Klaar inspiratie galerie
Om te ontdekken welke prachtige fotoboeken je allemaal kunt maken met de Klik & Klaar Ontwerp pakketten hebben wij van een aantal pakketten voorbeeld boeken gemaakt. Door deze voorbeeldboeken krijg jij een goed beeld van wat je allemaal met de schitterende Klik & Klaar Ontwerp pakketten kunt maken! Het maken van jouw mooiste fotoboek was nog nooit zo makkelijk! Kijk snel:
Klik & Klaar Ontwerp pakketten - Inspiratie galerie
Wij vullen de voorbeeld boeken natuurlijk steeds weer aan met nieuwe en prachtige exemplaren! Ga hier direct naar de Klik & Klaar inspiratie galerie.
Tip!
Wist je trouwens dat de Fotoservice van Digiscrap GEEN vervelende barcode en logo op jouw fotoboeken afdrukt? Jouw boek moet ook echt jouw boek zijn!
Digiscrap Fotoservice is het beste adres om van jouw mooiste digitaal vastgelegde herinneringen prachtige fotoproducten te maken. Met de gratis fotosoftware kun je heel eenvoudig en snel je eigen persoonlijke fotoalbum, fotoboek, verjaardagskalender, jaarkalender, wenskaarten, wanddecoratie of foto op canvas maken.
Ontdek zelf hoe gebruikersvriendelijk de fotosoftware is en geef je creativiteit de ruimte. Deel je mooiste fotomomenten met je familie en vrienden. Digiscrap Fotoservice zorgt voor de beste kwaliteit, een scherpe prijs en een uitstekende service!
***

Overig nieuws

Digiscrap Event 2014
Net als vorig jaar hebben wij de geweldige locatie de Buiteling in Wenum Wiesel vastgelegd voor het volgende Digiscrap event! We doen het een maand later dan dit jaar om de kans op mooi weer iets groter te laten zijn. Geef je nu op om verzekerd te zijn van geweldige ervaringen en ontmoetingen tijdens het digiscrap weekend! Want wat is er nu leuker dan een dag of een heel weekend met gelijkgestemden en je hobby bezig te zijn? Even lekker creatief bezig zijn, een heerlijke gelegenheid om een beetje 'me time' te pakken. Neem ook gerust een vriendin/buurvrouw/nicht/tante/kennis of je moeder mee als zij digiscrappen ook willen leren kennen. We garanderen je dat je zeer geïnspireerd weer terug naar huis gaat!
Hier vind je alle info: Aanmelden en informatie Digiscrap event 2014
Digiscrap Event 2014
***
Kitknallers
*NIEUW* Iedere derde woensdag van de maand, een hele dag lang, fikse kortingen van maar liefst 50% op alle Kitknallers! Zet het dus in jouw agenda en op de kalender. Dit mag je echt niet missen!
 
Kitknallers - Fikse kortingen op de mooiste Digiscrap producten - Winkel Digiscrap
***
Deze nieuwsbrief is vanzelfsprekend met veel zorg samengesteld. Heb jij vragen, opmerkingen of ideeën met betrekking tot deze nieuwsbrief en de inhoud ervan? Laat het ons dan weten via het contactformulier op de Digiscrap website.


Veel plezier!
Namens het Digiscrap Digitaal scrappen team

Geen opmerkingen:

Een reactie posten