vrijdag 3 januari 2014

Dutch Choice jan./febr.

 

Dutch Choice

Een initiatief van de Digiscrap Designers

DutchChoice-Januari-Februari-2014 
***
Het gehele Digiscrap team wenst jullie een ontzettend fijn en vooral ook creatief 2014! Om het nieuwe jaar in te luiden, hebben de Digiscrap designers met veel plezier een nieuwe Dutch Choice lijn ontworpen in een winters kleurenpalet, perfect om je mooiste winterfoto’s mee te scrappen. Zij hebben allen met hetzelfde kleurenpalet gewerkt en zo zijn er totaal verschillende producten gemaakt maar wel in dezelfde kleurstelling. Het idee van de Dutch Choice is dat je zelf naar hartelust kunt combineren met producten van verschillende designers en die dan toch perfect met elkaar matchen qua kleurstelling. Alle producten zijn apart verkrijgbaar in de winkel. Op 3, 4 en 5 januari zelfs met 20% korting dus kijk snel wat een geweldige producten er zijn gemaakt door onze designers en profiteer nu nog van de korting!
 DutchChoice-Januari-Februari-2014
***
Voordat we alle Dutch Choice producten per designer laten zien, kun je hieronder eerst inspiratie opdoen door de geweldige layouts die met deze producten zijn gemaakt door ons Creative Team!

DutchChoice-Januari-Februari-2014
DutchChoice-Januari-Februari-2014
DutchChoice-Januari-Februari-2014
DutchChoice-Januari-Februari-2014
DutchChoice-Januari-Februari-2014
***
En dit zijn de Dutch Choice producten van deze maand gespecificeerd per designer. Als je op de preview klikt, kom je direct in de winkel van de betreffende designer. 
Pretty-Dutch-Designs
Mo-and-Mo-Studio
Centani-Designs
Erica-Zwart
Happy-Scrap-Arts
Sunshine-Scraps
Page-One
LentheCreations
anja-wens-designs
Dutchdots
In-A-Blue-Moon-Designs
***
Fotoservice Digiscrap
Ook dit jaar staat de Fotoservice van Digiscrap weer voor jou klaar! Digiscrap Fotoservice levert de mooiste fotoproducten zoals fotoboeken, fotoalbums, kalenders, wenskaarten, canvassen en speciale fotoproducten zoals de hele luxe wanddecoratie. Het leveren van deze fotoproducten mag niet ontbreken op de Digiscrap Digitaal scrappen website. Omdat wij als geen ander weten hoeveel tijd jullie steken in het ontwerpen van de schitterende layouts, vinden wij dat de fotoproducten niet onder mogen doen voor deze kwaliteit. Met een betrouwbare en ervaren drukkerij willen wij graag de producten leveren zodat wij samen jullie ontwerpen op een voetstuk kunnen plaatsen. En wij zijn ervan overtuigd dat wij jullie verwachting en dromen uit laten uitkomen.
Wij zorgen voor de kroon op jouw werk want bij ons is de klant koning!
Fotoservice Digiscrap
Digiscrap Fotoservice is het beste adres om van jouw mooiste digitaal vastgelegde herinneringen prachtige fotoproducten te maken. Met de gratis fotosoftware kun je heel eenvoudig en snel je eigen persoonlijke fotoalbum, fotoboek, verjaardagskalender, jaarkalender, wenskaarten, wanddecoratie of foto op canvas maken.
Ontdek zelf hoe gebruikersvriendelijk de fotosoftware is en geef je creativiteit de ruimte. Deel je mooiste fotomomenten met je familie en vrienden. Digiscrap Fotoservice zorgt voor de beste kwaliteit, een scherpe prijs en een uitstekende service!
***
Veel plezier! Namens het Digiscrap team
Geen opmerkingen:

Een reactie posten