vrijdag 22 november 2013

Nederlandstalige Templates 'Mooie Momenten'

Mooie Momenten 2 - CentaniDesigns

Van een template (oftewel een fotoboek paginaindeling) kun je best veel leren. Je ziet hoe een layout is opgebouwd, je herkent de lagen die een naam hebben en je ziet de indeling beter.

In deze templates zitten allemaal losse elementen die je dus ook weer opnieuw zou kunnen gebruiken voor jouw eigen lay-outs, jouw eigen ontwerpen. De wordart, tape, brushes, frames, achtergrondoverlays etc. zitten allemaal apart in een laag zodat je deze kunt herkleuren, draaien, apart bewaren, noem maar op. Mogelijkheden genoeg. Alles kun je schuiven weghalen etc. Maak het helemaal naar jouw smaak!!

Dit zijn Nederlandstalige templates, de namen van de lagen zijn ook in het Nederlands. Ook voor de beginnende scrapper fijn toch?

Het hele pakket omvat 10 templates, dit pakket bevat er 5, "Mooie Momenten 1" bevat de andere 5 templates, alles in dezelfde stijl. Deze templates kosten slechts 3.65 ! Gangbare, veelzijdige templates in een afwisselende indeling. Voor bijvoorbeeld aktiefoto's, dagjes uit, mooie momenten of gewoon leuke gezellige foto's. Deze templates zijn net weer anders dan een standaard fotoboek-indeling en... alles is keer op keer te gebruiken. Ook als je een heel dik boek maakt wordt het zo niet saai :)

5 psd bestanden 3600 x 3600 px in 300 dpi

http://winkel.digiscrap.nl/Mooie-Momenten-2
http://winkel.digiscrap.nl/Mooie-Momenten-1


En kijk eens wat voor leuke layouts er al mee gemaakt zijn:
mooie momenten 2 by CentaniDesigns en Beachvacation van Erica Zwart DesignzGeen opmerkingen:

Een reactie posten