vrijdag 1 november 2013

Dutch Choice nov/dec


Dutch Choice

Een initiatief van de Digiscrap Designers

 

 
 
***
De Digiscrap designers hebben weer met veel plezier een nieuwe Dutch Choice lijn ontworpen, de laatste alweer voor dit jaar! Zij hebben allen met hetzelfde kleurenpalet gewerkt en zo zijn er totaal verschillende producten gemaakt maar wel in dezelfde kleurstelling. Het is een kleurenpalet met hele vrolijke kleurtjes geworden, ideaal om je foto's mee te scrappen tijdens de donkere dagen voor kerst! Er is een behoorlijke variatie aan producten ontworpen waar je vast goed mee uit de voeten kunt deze maanden, ook de Sint en Kerst zijn namelijk niet vergeten. Het idee van de Dutch Choice is dat je zelf naar hartelust kunt combineren met producten van verschillende designers en die dan toch perfect met elkaar matchen qua kleurstelling. Alle producten zijn apart verkrijgbaar in de winkel. Op 1, 2, 3 en 4 november kun je zelfs profiteren van een International DigiScrap Day (IDSD) korting van maar liefst 30% dus kijk snel wat een geweldige producten er zijn gemaakt door onze designers.
 

***
Voordat we alle Dutch Choice producten per designer laten zien, kun je hieronder eerst inspiratie opdoen door de geweldige layouts die met deze producten zijn gemaakt door ons Creative Team!

 
 
 
 
 
 
 

 
***
En dit zijn de Dutch Choice producten van deze maand gespecificeerd per designer. Als je op de preview klikt, kom je direct in de winkel van de betreffende designer. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
***
 
Het is weer zover, op 4 november 2013 is het International DigiScrap Day, afgekort IDSD. Wij vieren dat niet alleen op maandag 4 november, maar al vanaf 1 t/m 4 november geven wij een hele mooie korting van 30% op alle producten in de winkel! Daarnaast ontvang jij ook nog gratis de collab Fabulous Fall bij besteding vanaf 10 euro.
 
En we gaan het hele weekend allerlei leuke acties houden op ons forum!
We hebben drie geweldige uitdagingen voor jullie. Uitdagingen waarmee je een hele mooie prijs kunt winnen. De Digiscrap designers hebben samengewerkt aan een schitterende nieuwe collab: Volume Up, helemaal in het teken van muziek. En die is zo mooi geworden! Daarom kun je deze Volume Up collab winnen als je meedoet aan één van de uitdagingen.
 
We dachten eerst aan een speedscrap op de vrijdag om het weekend in te luiden. Maar ja, we willen natuurlijk wel weten wie de Battles van The Voice of Holland winnen, toch? ;-) En een speedscrap is vooral leuk als er veel mensen live meedoen, dus die concurrentie gaan we niet aan. We hebben besloten om het anders te doen, we doen een slowscrap. We beginnen vrijdag om 16:00 uur, vervolgens wordt er iedere twee uur (nee, ’s nachts slapen we) een opdracht in het forum geplaatst, die je in je layout moet verwerken. De laatste opdracht wordt zaterdag om 22:00 uur geplaatst. Daarna heb je nog tot maandagmiddag 18:00 uur de tijd om je layout af te maken en in de galerie te plaatsen. Iedereen die meedoet, maakt kans op die schitterende collab Volume Up!
Ook gaan we weer een winkel speurtocht houden. Dat was vorig jaar een groot succes en erg gezellig met al die speurders. Wat houdt het spel in: je krijgt een omschrijving van een element, paper of brush o.i.d. uit een bepaalde kit uit de Digiscrap winkel. Jij moet raden wat het is, uit welke kit het komt en van welke designer het is. Degene die het goede antwoord geeft, maakt de volgende omschrijving van een bepaald element of paper enz, enz. Onder alle deelnemers aan de speurtocht wordt de nieuwe Digiscrap collab Volume Up verloot.
Als laatste hebben wij een scrapliftuitdaging voor jullie waarbij we layouts van elkaar gaan liften. De inschrijving hiervoor is reeds gestart en je kunt je nog tot zaterdag 22:00 uur aanmelden. Dit doe je door hier te reageren op de betreffende post in het forum. De layout die je gaat liften, zoek je in de galerie van de persoon die zich voor jou heeft aangemeld. Ook voor deze uitdaging geldt dat je tot maandag 20:00 uur de tijd hebt om je layout te plaatsen. En natuurlijk wordt ook onder de scraplifters die waanzinnig mooie collab Volume Up verloot!
We maken er een heerlijk lang scrapweekend van op Digiscrap.nl. Jij komt toch ook?
***

Digiscrap Digitaal scrappen is jarig!
Digiscrap Digitaal scrappen is jarig en daarom geven wij de hele maand november 15% korting op alle fotoproducten van Digiscrap Fotoservice. 
Vul onderstaande code in bij het afrekenen:

DS13CWN15

Vul deze vouchercode in bij jouw bestelling en ontvang direct 15% korting op jouw bestelling.
Deze vouchercode is geldig vanaf 25 oktober tot en met 30 november 2013 en voor alle producten van Digiscrap Fotoservice, exclusief verzendkosten. Deze vouchercode is niet geldig in combinatie met andere akties of kortingen.
 
***

NIEUW

Digitaal scrappen in jouw fotoboek was nog nooit zo makkelijk

De Klik & Klaar Ontwerp pakketten zijn speciaal ontworpen voor de gebruikers van onze fotosoftware om snel en eenvoudig een professioneel en schitterend uitziend fotoboek te kunnen maken. In de bijgeleverde gebruikershandleiding, voorzien van duidelijke uitleg en voorbeelden, wordt stapsgewijs uitleg gegeven hoe je in slechts een paar klikken verwijderd bent van een fotoboek in Digitaal scrappen stijl!
In slechts 3 stappen het mooiste boek maken:
(1) Plaats een kant en klare pagina op de pagina in jouw boek
(2) Plaats een fotokader op de plek waar de foto moet komen
(3) En als laatste plaats je de foto
Naar eigen wens kun je nog tekst of elementen toevoegen om het helemaal af te maken.
In de Klik & Klaar Ontwerp pakketten zitten kant en klare losse pagina's (ook wel quickpages of templates genoemd) en eventueel wordart en elementen. Mooi hoeft niet meer moeilijk te zijn! Met de Klik & Klaar Ontwerp pakketten ontwerp jij het mooiste fotoboek!
Voor de prijs hoef je het ook zeker niet te laten! Voor een kleine prijs maak jij een groots fotoalbum!
Op dit moment hebben wij Klik & Klaar Ontwerp pakketten voor de volgende afmetingen:
Uitvoering Afmeting
Staand:Fotoboek A4
Uitvoering Afmeting
Vierkant:21 x 21 cm
Vierkant:30 x 30 cm Deluxe
Digiscrap Fotoservice is het beste adres om van jouw mooiste digitaal vastgelegde herinneringen prachtige fotoproducten te maken. Met de gratis fotosoftware kun je heel eenvoudig en snel je eigen persoonlijke fotoalbum, fotoboek, verjaardagskalender, jaarkalender, wenskaarten, wanddecoratie of foto op canvas maken.
Ontdek zelf hoe gebruikersvriendelijk de fotosoftware is en geef je creativiteit de ruimte. Deel je mooiste fotomomenten met je familie en vrienden. Digiscrap Fotoservice zorgt voor de beste kwaliteit, een scherpe prijs en een uitstekende service!
 
***
Veel plezier! Namens het Digiscrap team

Geen opmerkingen:

Een reactie posten