vrijdag 5 juli 2013

DC Juli\aug. en Digiscrap fotoservice

Dutch Choice

Een initiatief van de Digiscrap Designers

 
 
 

Voor de komende zomermaanden is er volop keus uit nieuwe Dutch Choice producten met een schitterend kleurenpalet! Wat een mooie kleuren om bijvoorbeeld je mooiste strand- en zee foto's mee te kunnen scrappen. Maar uiteraard ook voor andere onderwerpen zeer geschikt! Door allen met hetzelfde kleurenpalet te werken, zijn er totaal verschillende producten gemaakt maar wel in dezelfde kleurstelling. Het idee van de Dutch Choice is dat je zelf naar hartelust kunt combineren met producten van verschillende designers en die dan toch perfect met elkaar matchen qua kleurstelling. Alle producten zijn apart verkrijgbaar in de winkel. Op 5, 6 en 7 juli zelfs met 20% korting dus kijk snel wat een geweldige producten er zijn gemaakt door onze designers en profiteer nu nog van de korting!


 
Voordat we alle Dutch Choice producten per designer laten zien, kun je hieronder eerst inspiratie opdoen door de geweldige layouts die met deze producten zijn gemaakt door ons Creative Team!
 
 
 

En dit zijn de Dutch Choice producten van deze maand gespecificeerd per designer. Als je op de preview klikt, kom je direct in de winkel van de betreffende designer. Sinds 1 juli jl. levert Digiscrap onder de naam Digiscrap Fotoservice ook fotoproducten zoals fotoboeken, fotoalbums, kalenders, wenskaarten, canvassen en speciale fotoproducten zoals de hele luxe wanddecoratie. Het leveren van deze fotoproducten mag niet ontbreken op de Digiscrap Digitaal scrappen website. Omdat wij als geen ander weten hoeveel tijd jullie steken in het ontwerpen van de schitterende layouts, vinden wij dat de fotoproducten niet onder mogen doen voor deze kwaliteit. Met een betrouwbare en ervaren drukkerij willen wij graag de producten leveren zodat wij samen jullie ontwerpen op een voetstuk kunnen plaatsen. En wij zijn ervan overtuigd dat wij jullie verwachting en dromen uit laten uitkomen.

Wij zorgen voor de kroon op jouw werk want bij ons is de klant koning!

 

Digiscrap Fotoservice is het beste adres om van jouw mooiste digitaal vastgelegde herinneringen prachtige fotoproducten te maken. Met de gratis fotosoftware kun je heel eenvoudig en snel je eigen persoonlijke fotoalbum, fotoboek, verjaardagskalender, jaarkalender, wenskaarten, wanddecoratie of foto op canvas maken.

Ontdek zelf hoe gebruikersvriendelijk de fotosoftware is en geef je creativiteit de ruimte. Deel je mooiste fotomomenten met je familie en vrienden. Digiscrap Fotoservice zorgt voor de beste kwaliteit, een scherpe prijs en een uitstekende service!


 

GRATIS Fotoboek mini

Ontvang een Fotoboek mini ter waarde van € 7,95 bij een bestelling van minimaal € 50,00 helemaal GRATIS! De voucher voor dit gratis fotoboek krijg je binnen 1 werkdag via de e-mail toegezonden.

* Deze actie loopt tot en met 30 augustus 2013 en is exclusief verzendkosten.

 

***

 

Veel plezier! Namens het Digiscrap team

 

Klik op de bovenste previews om naar de DC shop en Digiscrap fotoservice te gaan.

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten