maandag 11 februari 2013

Een initiatief van de Digiscrap Designers

Hello, Cupid! Teamcollab

Een initiatief van de Digiscrap Designers

***
De Digiscrap designers hebben deze maand de handen ineen geslagen om met elkaar een Teamcollab te maken die helemaal in het teken staat van de liefde vanwege Valentijnsdag welke op 14 februari wordt gevierd.
Hello, Cupid! is een hele veelzijdige, goed gevulde kit. Bekijk de preview hieronder maar eens en zie wat een geweldige papieren en elementen er zijn gemaakt door de designers. De kleurencombinatie is schitterend en de Creative Team leden hebben zichzelf ook overtroffen met geweldige layouts! Kijk snel in de winkel en profiteer nu nog van de korting van 20% tot en met 14 februari.
***
Wat zijn er ontzettend veel schitterende layouts gemaakt door de Creative Team leden! Met trots laten wij ze hieronder zien en het is wel duidelijk hoe veelzijdig deze goed gevulde kit is.
 
 
 
 
 
 
***
Om nog een beetje in de sfeer te blijven hieronder nogmaals een overzicht van de Dutch Choice producten van februari. Het kleurenpalet past goed bij onze Hello Cupid Teamcollab. Mooi te combineren toch?
***
DC februari 2013 Jopke
DC februari 2013 Dutchdots
DC februari 2013 Centani
DC februari 2013 HSA
DC februari 2013 Erica Zwart
DC februari 2013 Mo & Mo Studio
DC februari 2013 Page One
DC februari 2013 In a blue Moon
DC februari 2013 Kubija Designs
***
Zoals jullie weten staat Digiscrap, Digitaal scrappen op de Hand Hobby Creadagen beurs in de TT Hall Assen. Deze beurs wordt gehouden op 1, 2 en 3 maart 2013.
Omdat het ons zo leuk lijkt om jullie (weer) eens te ontmoeten geven we een aantal toegangskaarten (t.w.v. €7,-) weg voor de Hand Hobby Creadagen in Assen. Met deze kaart heb je gratis toegang tot de beurs op één van de 3 dagen! Natuurlijk kom je dan ook even langs bij de Digiscrap stand! Toch?
Om kans te maken op zo'n kaart hoef je echt niet veel te doen. Laat in 'n antwoord hier op het forum weten dat je graag kans maakt op een vrijkaart. Zondag 24 februari maken wij dan de winnaars bekend! Uiteraard ontvang je de kaart dan diezelfde week nog thuis!
Veel plezier! Namens het Digiscrap team

Geen opmerkingen:

Een reactie posten