vrijdag 1 februari 2013

Dutch Choice

Dutch Choice

Een initiatief van de Digiscrap Designers

Dutch Choice februari 2013
***
De Digiscrap designers hebben deze maand weer met veel plezier een nieuwe Dutch Choice lijn ontworpen. Zij hebben allen met hetzelfde kleurenpalet gewerkt en zo zijn er totaal verschillende producten gemaakt maar wel in dezelfde kleurstelling. Er is geen thema aan verbonden, maar gezien het kleurenpalet én het feit dat in de maand februari ook Valentijnsdag valt, zijn er veel producten gemaakt die in het teken van de liefde staan! Het idee van de Dutch Choice is dat je zelf naar hartelust kunt combineren met producten van verschillende designers en die dan toch perfect met elkaar matchen qua kleurstelling. Alle producten zijn apart verkrijgbaar in de winkel. Op 1, 2 en 3 februari zelfs met 20% korting dus kijk snel wat een geweldige producten er zijn gemaakt door onze designers en profiteer nu nog van de korting!
Preview Dutch Choice februari 2013
***
Voordat we alle Dutch Choice producten per designer laten zien hieronder eerst een paar geweldige layouts die met een aantal van deze producten zijn gemaakt. Hier krijg je vanzelf toch inspiratie van?

Inspiratie Dutch Choice februari 2013
Inspiratie Dutch Choice februari 2013
Inspiratie Dutch Choice februari 2013
Inspiratie Dutch Choice februari 2013
Inspiratie Dutch Choice februari 2013
***
En dit zijn de Dutch Choice producten van deze maand gespecificeerd per designer. Als je op de preview klikt, kom je direct in de winkel van de betreffende designer!
DC februari 2013 Jopke
DC februari 2013 Dutchdots
DC februari 2013 Centani
DC februari 2013 HSA
DC februari 2013 Erica Zwart
DC februari 2013 Mo & Mo Studio
DC februari 2013 Page One
DC februari 2013 In a blue Moon
DC februari 2013 Kubija Designs
***
Veel plezier! Namens het Digiscrap team

Geen opmerkingen:

Een reactie posten