vrijdag 4 januari 2013

Dutch Choice Januari

Dutch Choice
Een initiatief van de Digiscrap Designers
***

Een nieuw jaar, een nieuw begin én een nieuwe Dutch Choice nieuwsbrief! Wij wensen jullie een prachtig 2013 toe met veel creativiteit en scrapplezier! De Digiscrap designers maken een frisse start door allen weer met hetzelfde kleurenpalet te werken en zo zijn er totaal verschillende producten gemaakt maar wel in dezelfde kleurstelling. Het idee van de Dutch Choice is dat je zelf naar hartelust kunt combineren met producten van verschillende designers en die dan toch perfect met elkaar matchen qua kleurstelling. Alle producten zijn apart verkrijgbaar in de winkel. Op 4, 5 en 6 januari zelfs met 20% korting dus kijk snel wat een geweldige producten er zijn gemaakt door onze designers en profiteer nu nog van de korting!
Voordat we alle Dutch Choice producten per designer laten zien hieronder eerst een paar geweldige layouts die met een aantal van deze producten zijn gemaakt. Wat een inspiratie weer!

En dit zijn de Dutch Choice producten van deze maand gespecificeerd per designer. Als je op de preview klikt, kom je direct in de winkel van de betreffende designer!

***

Veel plezier! Namens het Digiscrap team

Klik hier om naar de DC Januari te gaan


Geen opmerkingen:

Een reactie posten