vrijdag 31 augustus 2012

Project Life Slip-Ins templates van Erica Zwart

Hallo,

Ik ben zo enthousiast geworden over het superhippe Project Life! Er was vraag naar plastic slip-ins dus die heb ik nu gemaakt. Als je de pagina's liever zonder dat plastic laagje wilt, dan is die heel eenvoudig uit te zetten. Ook de stippellijnen en alle andere dingen kun je naar eigen inzicht aanpassen want alles staat op een aparte laag. Voor degenen die niet kunnen werken met een .psd of .tiff bestand, worden er ook .png bestanden meegeleverd.

Naast een heleboel foto's kun je vlakken vullen met papier of met kant-en-klare (journaling) cards die bij heel veel designers te koop zijn. Volgende week breng ik zelf een kaartcollectie uit met het thema strand in de maat 4x6 (dat is 1200x1800 px)  :smiley_superwink:

O ja, de templates zijn dit weekend uiteraard te koop met 20% korting!
Mijn winkel: http://winkel.digiscrap.nl/Erica-Zwart/



een van de templates wat groter:


Layout van Karen:

voor een extra leuk effect heeft Karen een cirkel weggeknipt uit de slip-in waar de dolfijn als het ware doorheen springt, heel simpel maar zo effectief en leuk!

van Marianne een oerhollandse pagina:


Alvast een fijn weekend!

vrijdag 24 augustus 2012

CRAFTYart SNIPPETS no. 2 - jopkedesigns

Hallo allemaal!

De tweede collectie in de serie CRAFTYart SNIPPETS is vanaf vandaag verkrijgbaar!
http://winkel.digiscrap.nl/Jopke-Designs/

Nummer 2 is gemaakt in zonnige en zomerse kleuren (kan nog net!) en bevat een pakket met 12 prachtige papers, 20 elementen, een alfabet en een geweldige set van 20 'brushalikes'!

Met 20% korting tot en met maandag!





Love From London brushes van Erica Zwart

Hallo,

Net in de winkel gezet: Love From London brushes. Het zijn 6 grote (2500 pixels) artistieke brushes, half tekening/half verf. Natuurlijk erg leuk om al je Londen foto's mee te scrappen!

T/m maandag voor slechts 1 euro 60 te koop in mijn winkel: http://winkel.digiscrap.nl/Erica-Zwart/



Van Marianne, zo gaaf met al dat neon:


en van Jetje:

vrijdag 10 augustus 2012

Floral Painted Papers no.2 van Erica Zwart

Hallo allemaal,

Het was in eerste instantie helemaal niet de bedoeling dat er een vervolg zou komen op mijn Floral Painted Papers, maar ik vond ze zo leuk om te maken dat ik dacht: waarom eigenlijk niet?

Dus vandaar deze tweede set achtergronden. Ze zijn ideaal om mee te blenden maar ook mooi als achtergrond voor fotoloze layouts.
Klik hier om naar de winkel te gaan, ze zijn t/m maandag te koop met 20% korting.



en nog een extra preview zodat het geheel beter te zien is:


van Joanie:


van Marianne:


en deze van Karen die ik vorige week al had laten zien, is er ook mee gemaakt:


Fijn weekend alvast! 

vrijdag 3 augustus 2012

On the edge

Ola,

Ik ben weer terug uit Spanje en gelukkig had ik voor mijn vakantie al iets gemaakt voor dit weekend. Het is weer een nieuwe set met overlays die je heel vaak zult gebruiken om de randen van je papers te verfraaien.

Dit weekend te koop met 20% korting, klik hier om naar de winkel te gaan.



En een aantal geweldige layouts:

van Karen:


Marianne:


Corrie:


Dutch Choice augustus

Ook in deze zomerperiode hebben de Digiscrap designers allen weer met hetzelfde kleurenpalet en thema gewerkt en zo zijn er totaal verschillende producten gemaakt maar wel in dezelfde kleurstelling. Het idee van de Dutch Choice is dat je zelf naar hartelust kunt combineren met producten van verschillende designers en die dan toch perfect met elkaar matchen qua kleurstelling. Het thema van deze Dutch Choice is Het Weer. Dat is een thema waar je vele kanten mee op kunt en de designers zijn erin geslaagd om producten te maken die je voor vele layouts kunt gebruiken. Vooral ook voor degenen die vakantie in eigen land hebben gevierd met deze wisselvallige zomer! Alle producten zijn apart verkrijgbaar in de winkel. Op 3, 4 en 5 augustus zelfs met 20% korting dus kijk snel wat een geweldige producten er zijn gemaakt door onze designers en profiteer nu nog van de korting!
Preview Dutch Choice augustus 2012
***
Voordat we alle Dutch Choice producten per designer laten zien hieronder eerst een paar geweldige layouts die met een aantal van deze producten zijn gemaakt. Vanwege de vakantieperiode zijn het wat minder voorbeelden, maar ze zijn behoorlijk inspirerend!

Inspiratie Dutch Choice augustus 2012
Inspiratie Dutch Choice augustus 2012
***
En dit zijn de Dutch Choice producten van deze maand gespecificeerd per designer. Als je op de preview klikt, kom je direct in de winkel van de betreffende designer!
DC augustus 2012 In a blue moon design

DC augustus 2012 Centani Designs
DC augustus 2012 Happy Scrap Arts
DC augustus 2012 Kubija Designs
DC augustus 2012 Mo & Mo Studio
DC augustus 2012 Page One
DC augustus 2012 Jopke Designs
***

Veel plezier! Namens het Digiscrap team