donderdag 1 november 2012

Digiscrap viert feest!

Digiscrap.nl - Digitaal scrappen
Ga direct naar: Website - Winkel - FreeBies - Galerie


Digiscrap viert feest!
Digiscrap.nl 5 jaar - Feestmaand met veel acties: Bloghop-blogtrein | Dutch Choice | Fantastische prijzen: 2 teken tablets | nog veel meer
Hallo Digiscrappers,
Wij hebben vandaag iets te vieren!!
Het is vandaag 5 jaar geleden dat Digiscrap.nl het licht zag en sinds die tijd heeft het een enorme groei doorgemaakt.
Deze groei heeft Digiscrap natuurlijk mede aan jou te danken. En natuurlijk "wie jarig is trakteert" en daarom hebben wij een hele maand lang de leukste acties en prijzen om weg te geven. Speciaal voor jullie!
Wat dachten jullie van 2 teken tablets, zeer compleet, met muis en extra software, t.w.v €300 !! (beschikbaar gesteld door: http://www.tablet4u.nl) die jullie kunnen winnen en natuurlijk vele andere prijzen en extreme kortingen! Zorg dus dat je in de hele maand november zoveel mogelijk online bent om niets van dit alles te missen!
Hallo Digiscrappers,

Wij hebben vandaag iets te vieren!! Het is vandaag 5 jaar geleden dat Digiscrap.nl het licht zag en sinds die tijd heeft het een enorme groei doorgemaakt. Deze groei heeft Digiscrap natuurlijk mede aan jou te danken. En natuurlijk "wie jarig is trakteert" en daarom hebben wij een hele maand lang de leukste acties en prijzen om weg te geven. Speciaal voor jullie!

Wat dachten jullie van 2 teken tablets, zeer compleet, met muis en extra software, t.w.v €300 !! (beschikbaar gesteld door www.tablet4u.nl) die jullie kunnen winnen en natuurlijk vele andere prijzen en extreme kortingen! Zorg dus dat je in de hele maand november zoveel mogelijk online bent om niets van dit alles te missen!
***
De maandelijkse uitdaging op 1 november is deze keer heel speciaal en anders dan anders, dus neem gauw een kijkje in dit topic http://digiscrap.nl/digiscrap-freebie-uitdaging/ en doe vooral mee!!!! En omdat het deze keer zo heel speciaal is, hebben we ook speciale prijzen om weg te geven: 2 teken tablets, zeer compleet, met muis en extra software, t.w.v € 300 !!
Tablet - tablet4u.nl
***
In verband met de Internationale DigiScrap Dag (IDSD) op 3 november, geven een heleboel Digiscrap.nl Designers het hele weekend vanaf vrijdag t/m zondag (2,3 en 4 november) mooie kortingen in hun winkel.
Internationale DigiScrap Dag - Digiscrap.nl
***
Een aantal Digiscrap.nl Designers heeft leuke freebies gemaakt in het thema 'Party time' en deze in een wagonnetje gezet op een leuke blogtrein, die net begonnen is met haar rit. Je bent van harte welkom een stuk mee te rijden met ons, kun je mooi onderweg superleuke freebies meenemen. Voel je vrij om deze te downloaden en er iets gezelligs mee te maken, het is tenslotte feest! Dit is onze manier om dankjewel te zeggen aan onze Digiscrap leden. Bedankt voor het aanwezig zijn op onze site en voor al jullie leuke reacties!

Stap op de Digiscrap.nl trein en klik op onderstaande banner om naar het dichtstbijzijnde station te gaan!
Digiscrap.nl november 2012 feestmaand Bloghop - blogtrein
***
En dan nu onze Dutch Choice! De Digiscrap designers hebben weer allen met hetzelfde kleurenpalet en thema gewerkt en zo zijn er totaal verschillende producten gemaakt maar wel in dezelfde kleurstelling. Het idee van de Dutch Choice is dat je zelf naar hartelust kunt combineren met producten van verschillende designers en die dan toch perfect met elkaar matchen qua kleurstelling. Het thema van deze Dutch Choice is Reizen, er liggen vast nog vakantiefoto's te wachten waarmee je layouts wilt maken, dan kun je je hart ophalen met deze mooie toepasselijke designs! Alle producten zijn apart verkrijgbaar in de winkel. Op 2, 3 en 4 november kun je zelfs profiteren van een IDSD korting van maar liefst 30% dus kijk snel wat een geweldige producten er zijn gemaakt door onze designers.
Preview Dutch Choice november 2012
***
Allereerst willen we de prachtige layouts laten zien die met deze producten zijn gemaakt door de Creative Team leden. Zo leuk om te zien wat er mogelijk is met deze Dutch Choice lijn en hoe de verschillende producten gecombineerd worden. Wát een inspiratie kun je hiermee op doen!

Inspiratie Dutch Choice november 2012
Inspiratie Dutch Choice november 2012
Inspiratie Dutch Choice november 2012
Inspiratie Dutch Choice november 2012
***
Wat hebben de designers hun best gedaan deze maand! Het is tenslotte een feestmaand bij Digiscrap.nl, er is dus ook extra veel werk gemaakt van deze Dutch Choice. Hieronder de previews van de Dutch Choice producten van deze maand gespecificeerd per designer. Als je op de preview klikt, kom je direct in de winkel van de betreffende designer.
DC november 2012 In a blue moon design

DC november 2012 Centani Designs
DC november 2012 Dutchdots
DC november 2012 Happy Scrap Arts
DC november 2012 Jopke Designs
DC november 2012 Kubija Designs
DC november 2012 Moon Designs
DC november 2012 Mo & Mo Studio
DC november 2012 Page One
***
Veel plezier! Namens het Digiscrap teamGeen opmerkingen:

Een reactie posten