donderdag 22 november 2012

Black Friday Sale

Black Friday Sale
en
evenement Creatief Oldambt
Black Friday 2012
Aanstaande vrijdag 23 november is een belangrijke uitverkoopdag in Amerika, Black Friday! Dit is de dag na Thanksgiving (de vierde donderdag in November) en vele (digiscrap)winkels hebben dan traditioneel een grote uitverkoop, vaak met het weekend er nog aan vast geplakt. Een aantal Digiscrap.nl designers vindt het leuk om daar ook aan mee te doen! Jullie kunnen hieronder zien welke designers dat zijn en hoeveel korting ze geven op hun shop of op delen daarvan. Veel plezier met winkelen!
Klik op onderstaande banners om direct naar de winkel van jouw favoriete designer te gaan.
Black Friday 2012

Black Friday 2012

Black Friday 2012

Black Friday 2012

Black Friday 2012

Black Friday 2012

Black Friday 2012

Black Friday 2012

Black Friday 2012

Black Friday 2012
***
Evenement Creatief Oldambt
Op zondag 25 november 2012 wordt in museumboerderij Herman Dijkstra te Midwolda een sfeervol, creatief evenement georganiseerd met ruimte voor allerlei vormen van creativiteit.
Digiscrap, Digitaal scrappen is hierbij natuurlijk aanwezig!
Creatief Oldambt 2012
In de grote boerenschuur en in alle vertrekken van de boerderij kunt je volop genieten van prachtige stoffen, garens en overige hobbymaterialen, bijzondere zelfgemaakte cadeaus vinden, demonstraties bekijken van diverse hobby's, bonbons etc.. etc.. maar natuurlijk ook van Digitaal scrappen.
Digiscrap, Digitaal scrappen staat ook op Creatief Oldambt met een prachtige stand volop inspiratie. Uiteraard beantwoorden wij graag jouw vragen en geven we mooi GRATIS materiaal weg.
Je kunt eveneens genieten van een kopje koffie met wat lekkers op het terras. Ook de kinderen worden niet vergeten! De kinderen kunnen geschminkt worden, kunnen knutselen of ook een workshop doen. Bovendien komt speciaal voor de kinderen Sinterklaas naar Creatief Oldambt!

Kom gezellig langs bij de stand van Digiscrap, Digitaal scrappen!
Wanneer? Zondag 25 november
Hoe laat? 11.00 - 17.00 uur
Waar? Boerderij Hermans Dijkstra,
Adres? Reinste Abdenaweg 1 te Midwolda
Prijs: €4.00 p.p (incl. 1 consumptie) / kinderen t/m 12 jaar gratis
Meer informatie over deze beurs kun je vinden op http://creatiefoldambt.blogspot.nl of http://www.creatiefoldambt.nl
***
Digiscrap, Digitaal scrappen kun je vinden op stand 23 volgens onderstaande plattegrond.

Creatief Oldambt 2012
***
GRATIS SENSEO koffiezetter!
Heb jij ook altijd zoveel zin aan 'n lekker bakje koffie tijdens het scrappen? Koffie zetten op de traditionele manier kost natuurlijk veel teveel tijd als je aan het scrappen bent. Daarom geven wij tijdens de beurs Creatief Oldambt 2012 te Midwolda 1 Senseo koffiemachine gratis weg.....
Creatief Oldambt 2012
Je hoeft er niet eens veel voor te doen, hoor. Enkel jouw naam en e-mailadres op 'n kaartje schrijven, in de voor deze actie bestemde bus stoppen en dan maken wij aan het einde van de beurs de winnaar bekend. En als je geluk hebt ga jij naar huis met dit fantastische Senseo apparaat!
Wil jij dus ook lekker makkelijk koffie zetten tijdens het scrappen? Kom dan naar onze Digiscrap stand (stand 23) tijdens de beurs Creatief Oldambt en maak kans op deze Senseo koffiezetter....
Wij hopen natuurlijk dat jullie allemaal komen zodat wij één van jullie blij kunnen maken en naar huis gaat met deze gratis machine! Heb je niet gewonnen? Geniet dan in ieder geval van het gratis scrap materiaal en de vele kortingen!
Dus kom, 25 november naar Creatief Oldambt te Midwolda, stand 23!
 ***
Sinterklaas inspiratie
Sinterklaas is weer in het land en aangezien dit een echt Nederlands kinderfeest is, hebben een paar designers wat leuke Sinterklaas kits gemaakt. Nu dus nog leuker om layouts te maken van je mooiste Sinterklaas foto's! Profiteer meteen van de geweldige Black Friday Sale!
Black Friday 2012 Sint
***
Veel plezier! Namens het Digiscrap team
Geen opmerkingen:

Een reactie posten