vrijdag 3 augustus 2012

Dutch Choice augustus

Ook in deze zomerperiode hebben de Digiscrap designers allen weer met hetzelfde kleurenpalet en thema gewerkt en zo zijn er totaal verschillende producten gemaakt maar wel in dezelfde kleurstelling. Het idee van de Dutch Choice is dat je zelf naar hartelust kunt combineren met producten van verschillende designers en die dan toch perfect met elkaar matchen qua kleurstelling. Het thema van deze Dutch Choice is Het Weer. Dat is een thema waar je vele kanten mee op kunt en de designers zijn erin geslaagd om producten te maken die je voor vele layouts kunt gebruiken. Vooral ook voor degenen die vakantie in eigen land hebben gevierd met deze wisselvallige zomer! Alle producten zijn apart verkrijgbaar in de winkel. Op 3, 4 en 5 augustus zelfs met 20% korting dus kijk snel wat een geweldige producten er zijn gemaakt door onze designers en profiteer nu nog van de korting!
Preview Dutch Choice augustus 2012
***
Voordat we alle Dutch Choice producten per designer laten zien hieronder eerst een paar geweldige layouts die met een aantal van deze producten zijn gemaakt. Vanwege de vakantieperiode zijn het wat minder voorbeelden, maar ze zijn behoorlijk inspirerend!

Inspiratie Dutch Choice augustus 2012
Inspiratie Dutch Choice augustus 2012
***
En dit zijn de Dutch Choice producten van deze maand gespecificeerd per designer. Als je op de preview klikt, kom je direct in de winkel van de betreffende designer!
DC augustus 2012 In a blue moon design

DC augustus 2012 Centani Designs
DC augustus 2012 Happy Scrap Arts
DC augustus 2012 Kubija Designs
DC augustus 2012 Mo & Mo Studio
DC augustus 2012 Page One
DC augustus 2012 Jopke Designs
***

Veel plezier! Namens het Digiscrap team


Geen opmerkingen:

Een reactie posten