vrijdag 11 mei 2012

MEGA kit voor een goed doel! Hope for Lily

Hallo allemaal,

Het gebeurt niet vaak dat we een kit voor het goede doel in de winkel hebben, een kit met maar liefst 160 elementen, 65 papers en een alpha in de kleuren van Roemenië voor nog geen 7,50 euro.
Op initiatief van Susan Rizzo, één van mijn CT leden heb ik meegewerkt aan deze kit voor een dame van 50+ in Roemenië, die aan de rand van de afgrond stond. Susan heeft ondertussen in Amerika een stichting opgericht voor vrouwen die in soortgelijke posities zijn komen te verkeren. Er is ook een site van de organisatie OSA: http://onestepawayintl.org/hp_wordpress/, waar verwezen wordt naar Digiscrap.nl, waar de kit in mijn winkel te koop is.

Dit is het verhaal achter de kit:
Een kit vol hoop en bemoediging! Lees waarom we deze kit maakten...

Een kit gemaakt door een geweldige groep designers met als doel nú om een vrouw in Roemenië te helpen die aan de rand van de afgrond staat. We noemen haar Lily en we hebben deze kit gemaakt om haar moreel en financieel te ondersteunen. De opbrengst van de kit zal naar de, door Susan Rizzo in Amerika opgerichte non-profit organisatie, OSA gaan. OSA betekent One step away (van zowel de afgrond als hulp).
OSA geeft financiële hulp aan oudere vrouwen (50+) in crisissituaties zoals dreigende dakloosheid of rechtszaken waarvoor de vrouwen in kwestie geen geld hebben. De vrouwen die geholpen worden kunnen in allerlei landen gesitueerd zijn in Amerika en Europa.
Lily had grote financiële problemen en werd gedagvaard, waarbij ze haar huis eind Mei 2012 moet verlaten. Ze is al vier jaar op zoek naar een vaste baan, maar heeft die nog steeds niet kunnen vinden. Ze leeft van wat anderen haar geven. Ze was wanhopig en en zonder hoop.
OSA heeft haar nu al kunnen helpen door de eerste rekeningen te betalen en een appartement voor haar te zoeken waarin ze kan wonen. Ook wordt er iets aan haar tanden gedaan en krijgt ze een jobtraining, zodat ze gemakkelijker aan werk komt. Voorlopig zal ze daarom nog afhankelijk zijn van wat ze krijgt en steun van buitenaf, maar op den duur zal ze weer voor zichzelf kunnen zorgen. Het mooiste is dat Lily weer hoop heeft en zicht op een betere toekomst!
OSA is er voor Lily en alle andere oudere vrouwen in nood! Heel veel dank voor je steun!

Aan deze kit werkten belangeloos mee: Berna Datema van Berna Datema/Dutch Designs, Hollie Haradon van Holliewood Studios, Sharon van Art for Scrapbooking, Maaike van Find your Bliss designs, Kim van Kimeric Designs, Kitty van Kitty Designs, Susan van Raspberry Road Designs, Julie van Sherwood Studio, Susan van Evoke en Jeanine van Page.OneEn dan zijn hier de previews:
Geen opmerkingen:

Een reactie posten