donderdag 1 december 2011

December/kerst digiscrap freebie


Ho Ho Ho  :smiley_happysanta:,

Weer heel erg bedankt voor jullie enthousiasme en voor de vele leuke reacties die ik heb mogen ontvangen van jullie! icon_redface

Ook heel erg bedankt voor het mee doen! Ik heb weer heel wat mooie, creatieve en zelfs ontroerende lo's voorbij zien komen! Mijn complimenten! :good1:

We gaan lekker beginnen met de december/kerst uitdaging... Ik heb er ontzettend veel zin in en hoop dat jullie allemaal weer gezellig meedoen!  :yes:

De December/kerst Digiscrap Freebie Uitdaging!!!!

Deze uitdaging is ANDERS!!!:  Maak voor ons (Het Digiscrap Team) een mooie kerstkaart, waarbij je dit keer voor het grootste gedeelte gebruik maakt van papers en elementjes uit de "Christmas Time" freebie kit. Hij is dit keer lekker vol dus dat moet wel lukken denk ik ;) Je mag daarnaast uiteraard altijd meer elementen of papers gebruiken uit deze of andere kits.

Tot 1 januari a.s. kun je de freebie "Christmas Time" downloaden op http://digiscrap.nl/downloads/kits/christmas-time-dutchdots/241

Ook kun je deze maand weer een mooie prijs winnen met de Digiscrap Uitdaging!!! Speciaal voor jullie stelt deze maand onze nieuwe sponsor! Fotogoed een verassing beschikbaar.

Hoe kun je meedoen en kans maken op deze mooie prijs?

1. Maak een kaart volgens bovenstaande uitdaging en zet hem in de galerie.
2. Post een berichtje in dit topic en plaats een link naar jouw layout in de galerie.
3. Zet in het sleutelwoord: dec11

Je mag zo vaak meedoen als je wilt. Denk aan de voorwaarden, zet alleen 'dec11' in het sleutelwoord als je meedoet aan de uitdaging en de link+LO hebt geplaatst.

****Op alle mooie ontwerpen kun je stemmen door sterren te geven.****

Heel veel scrapplezier, en wij zijn natuurlijk weer heel benieuwd naar jullie creaties!!!!

 :wave:

1 opmerking:

  1. Wat een mooie freebie kit. Heb een kraart gemaakt voor jullie: http://digiscrap.nl/gallery/galerie-layouts-van-gebruikers/prettige-feestdagen/19306

    BeantwoordenVerwijderen