dinsdag 10 mei 2011

een fantastisch baby album winnen? kijk snel!

ik heb iets te vieren!

al mijn spullen die ik 'vast' had staan bij 'two peas' zijn vrijgekomen! yeah! wat een verhaal... ik ga jullie er niet mee lastig vallen.

veel belangrijker.... ER VALT WAT TE WINNEN!

ik ben enorm trots op mijn baby albums THE BOOK OF WONDER! tijden geleden al gemaakt, maar, zoals ik al zei, ze stonden vast bij 'two peas'. nu vanaf vandaag zijn ze hier verkrijgbaar in de DIGISCRAP winkel:
http://winkel.digiscrap.nl/Jopke-Designs/

jij maakt kans om dit album te winnen!


laat een aardig berichtje achter hier in dit

TOPIC OP DIGISCRAP. en vergeet vooral niet erbij te vermelden welk album je graag zou willen hebben, dat voor jongens of voor meisjes.

en euh... ff wat geinen hoor... de einddatum van deze RAK is NIET bekend! op ieder willekeurig moment zal ik een winnaar kiezen! dus aarzel niet, typ meteen je berichtje!
THE BOOK OF WONDER bevat 20 quick pages en voor- en achterkaft!
benieuwd hoe zo'n boek er dan uit komt te zien? carol, een van mijn ct meisjes heeft het complete album gemaakt. kijk hier maar eens:
http://share.shutterfly.com/share/received/projectdetail.sfly?fid=f2ec87cfc953a8af0031ecd658bfd733&sid=9BcsWzNw1a-o&key=9BcsWzNw1a-o&shareProjectTitle=Book+of+wonder+Connor&pid=SFLY&cid=SHARE3PSJXX

SUCCES!

7 opmerkingen:

 1. wat een super kit en wat fijn dat hij nu vrij is!
  Ik de jongens versie heel goed kunnen gebruiken voor het (baby)boek van ons pleegzoontje! Daar moet ik nog aan beginnen!
  groetjes Henrike

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat leuk voor je dat ze nu vrij zijn,hele erge gave quickpages ook een super leuk fotoboek in zn geheel.Ik heb 2 boys dus vind de jongensversie erg gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou ja zeg, te gek voor woorden, ik ga maar niet zeggen hier wat ik allemaal denk en vind! Ik ben heel erg blij met jou Jopke dat alles terug is nu, per slot zijn het JOUW spullen, zow! Ik vind ze prachtig, beide!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze prachtig Jopke, fijn dat ze nu vrij zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kan ik dit album nog steeds winnen?

  Groet,
  Kroos
  Sweetdeal

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nee dit album is niet meer te winnen, het is een RAK uit het voorjaar van dit jaar. Misschien was het handig geweest dat de winnaar hier vermeldt had gestaan.

  Maar dit prachtige album is wel te koop in onze winkel, het is van Designer Jopke. Als je op de volgende link klikt kom je op de pagina waar dit album staat: http://winkel.digiscrap.nl/Jopke-Designs/?page=3

  Groeten,
  Marleen - Kokon Scrap-Art

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen